Hej! Mitt namn är Mark Du Bois.

Jag är utbildare i kommunikation och copywriter och bor i Stockholm.

Jag utbildar regelbundet hos olika företag och på den prisbelönta Berghs School of Communication.  

Jag tror på att rätt sorts träning kan hjälpa dig att vända tuffa tider till möjligheter. Det kan öppna möjligheter till försäljning och få ditt företag att vända sig till kommande kunder, idag.

Undersökningar visar att engelskan kommer att expandera som världsspråk inom femtio år. Det betyder fler kunder, mer möjligheter och större tillväxt. Men du måste vara redo för det.

Skriva och översätta

Under de närmaste femtio åren kan ditt företag komma att konkurrera om en miljard nya kunder vart 12:e år. Är du beredd på dessa utmaningar? Det jag skriver uppmärksammas och jag garanterar högsta kvalitet och jag levererar i tid. Det lovar jag.

Jag började skriva professionellt när jag var tjugotre år och skrev då regelbundet för Just Seventeen, ett magasin som då var marknadsledande inom sitt område med en upplaga på 300 000 läsare.

Under sex år arbetade jag som skribent och webbredaktör på en av Sveriges största kommunikations- och PR byråer, JG Communication, och mitt arbete publicerades i en rad olika kanaler för en stor mängd företag och bolag.

Som frilansare nu skriver jag regelbundet webbcopy för en rad olika produkter och tjänster, allt från B2B till kosmetika och jag arbetar med översättningar och copy edits.

Jag satsar helhjärtat på att göra ett bra jobb.

Träning

Inom dig har du kraften som du kan förlösa med rätt sorts träning.

Jag har planerat och lett kurser för SKF, Ericsson, Gambro, Siemens, Cap Gemini, Handelsbanken and Electrolux. Språkträning av en kvalificerad lärare som dessutom är en erfaren copywriter är extra värdefullt. Jag kan hjälpa dig att förbättra din engelska, inte bara så att den blir exakt och passar för ändamålet utan även så att den övertygar.

Alla min kurser är skräddarsydda och kundorienterade och ger konkreta och mätbara resultat.

Se ”Mina kurser” till vänster.

Eller kontakta mig!

 +46 73 718 2561

mark@markdubois.se